Пред президентството се провежда протест срещу служебното правителство на Румен Радев

...
Пред президентството се провежда протест срещу служебното правителство на Румен Радев
Коментари Харесай

Протест пред президенството срещу служебния кабинет

Пред президентството се организира протест срещу служебното държавно управление на Румен Радев под наслов #ГАZwithme. Организаторите на събитието посочват, че единствено за два дни са заменени 25 заместник-министри и 25 регионални шефове, както и шефът на Национална агенция за приходите и шефът на Агенция " Митници ". 

Недоволството е и във връзка изказванията, че служебният кабинет блокира газовата връзка с Гърция - интерконекторът няма по какъв начин да бъде сертифициран в период и азерският газ няма да може да бъде доставян евтино от септември поради отвод да бъдат вписани измененията в структурата на ръководство на " Ай Си Джи Би ". Това е компанията, която оперира интерконектора и чийто акционер е страната през БЕХ, както и анулацията на въпросните назначения от служебния енергиен министър Росен Христов, написа Novini.bg.

Междувременно от енергийното министерство отхвърлиха тези изказвания. Служебният премиер Гълъб Донев съобщи за Българска национална телевизия, че държавното управление ще положи всички старания интерконекторът с Гърция да бъде въведен в употреба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР